Filtrovat
  • Reportáž o českém granátu

    Zajímavá reportáž o českém granátu, neboli křemičitanu hořečnato-hlinitém, byla odvysílána v pořadu Víkend na TV NOVA v reportáži Adély Klingohrové. Shlédnout ji můžete v archivu TV NOVA

  • Delegace z Beihai

    jednani2012-0521.května 2012 navštívila Jablonecko početná delegace podnikatelů z družebního čínského města Beihai a SVSB se výraznou měrou podílel na organizeci pracovního semináře v Paláci Jablonex.
    V průběhu odpoledne jsme předvedli v naší prodejně Made in Jablonec letošní módní přehlídku a poté jsme prezentovali kolekci speciálně připravenou pro tento trh a zahájili jednání o možnostech dodávek naší bižuterie do obchodní sítě v Beihai.

     

  • Test Event 2012

    TEST EVENT – Praha 3.5.2012 – Hotel Pyramida

    Tato akce byla obdobou TREND EVENT, kam jsme byli pozváni minulý měsíc. Toto setkání bylo více zaměřeno na hotely, jejich marketingová oddělení a firmy, které se zabývají zážitkovými akcemi. Opět jsme byli pozváni paní Zderadíčkovou, ředitelkou North Bohemian Convention Byro. Prezentovali jsme Svaz a bižuterní průmysl Jablonecka. Nabízeli jsme zážitkovou turistiku krajem jablonecké bižuterie. Pro tento účel budeme zájemců rozesílat materiál, jehož přípravu v této době spolu s firmou JBX Retail dokončujeme. Vypadá to, že o naše ukázky a zážitkové akce bude zájem, ale bude to stát ještě hodně práce a aktivního marketingového působení.

Kontakt

Svaz výrobců skla a bižuterie

Jungmannova 497/6
Jablonec nad Nisou
46601

logo facebookFacebook

Radka Havlová
tajemnice svazu
Tel.: +420 723 701 800
E-mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Radka Havlova 200

Partneři

kudyznudy logo

 

Akce

Pro členy ...

Přihlásit se

Přihlásit se ke svému účtu

Uživatelské jméno *
Heslo *

Certifikáty


Copyright © 2015. All Rights Reserved.