Made in Jablonec 2015 v Liberci

MiJ2015 lazne liberec

Moskva – New York – Paříž na módní show v Liberci

Již podruhé představí módní a bižuterní návrháři své fascinující a rozmanité oděvní kreace sladěné s originální bižuterií či šperkem libereckému publiku. V Oblastní galerii začne úterní večer módní přehlídka ve 20 hodin. Modely vytvořily designéři 3 škol, 13 oděvních a 17 bižuterních firem.

Na tomto místě patří velké díky všem zúčastněným oděvním a bižuterním firmám, které za úzké spolupráce každoročně vytváří úchvatné modely. Ty budou po slavnostní premiéře prezentovány na různých prezentačních akcích v ČR a zahraničí. Svaz výrobců skla a bižuterie vedle módní přehlídky organizuje výstavu KŘEHKÁ KRÁSA a podporuje velké bižuterní centrum PALACE PLUS. Pomáhá tím podtrhnout tradici jabloneckého bižuterního průmyslu a jeho bohatou současnost“, zdůrazňuje důležitost akce předseda pořádajícího Svazu výrobců skla a bižuterie Pavel Kopáček.
Pro šestý ročník přehlídky bylo vyhlášeno téma “Zdobíme svět“. Každá firma tak bude předvádět tři kreativní modely ve stylu jednoho z vybraných světových módních center - Moskva – New York – Paříž.
„Jako každý rok i tentokrát chceme návštěvníkům zpestřit módní přehlídku, nicméně na odhalení připraveného překvapení pod názvem „ Top Secret „od známého designéra Petra Kaloudy, si musí diváci počkat až do zahájení premiéry“, dodal s úsměvem Pavel Kopáček.
Srdečně zveme veřejnost na tuto prestižní módní přehlídku.

Vstupenky na představení budou k zakoupení na pokladně Oblastní galerie v Liberci, Masarykova 723/14.

Kontakt

Svaz výrobců skla a bižuterie

Jungmannova 497/6
Jablonec nad Nisou
46601

logo facebookFacebook

Radka Havlová
tajemnice svazu
Tel.: +420 723 701 800
E-mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Radka Havlova 200

Partneři

kudyznudy logo

 

Akce

Pro členy ...

Přihlásit se

Přihlásit se ke svému účtu

Uživatelské jméno *
Heslo *

Certifikáty


Copyright © 2015. All Rights Reserved.